Вихідні 2-3.04.2016

Понеділок, 4 квітня 2016 г.
Переглядів: 2360

Суботній вітер залишив нас на землі, тому ми мали вдосталь часу та робочих рук для збору планеру після посадки за межі аеродрому.

Також парашутисти з інструкторами увечері мило посиділи в аеродромному барі, переглядаючи з проектору фото Наталі Вікторівни. Сергій Олександрович за фотоматеріалами зробив нам екскурс в історії клубу.

Проте, в неділю відпрацювали за два льотних дні!

Сміливий хлопчик Владік з батьками пролетів екскурсію на літаку Саката ралі.

Вдруге до нас завітали вояки з батальону "Айдар" і разом з іншими гостями та спортсменами виконали десантні парашутні стрибки.

Два парашутисти відкрили сезон. "Івани Іваничі" стрибнули зі 100 м і вижили - респект Сергію Лисенко.

А заступник командира парашутної ланки Nazar Harmatyuk так хотів у зліт, що вдягнувся у Д1-5у, але молодь у пріоритеті, тому Назарка роздягли і у зліт пішов Саша Козак, який встановив рекорд для, стрибнувши 4 рази!!

Загалом АН-2 піднімався у небо 5 разів)).

Два тендем-інструктори Leonid Tomchuk і Назар Гарматюк були введені в стрій, а їх пасажири Санічка Данич і Віктор Деренько здійснили героїчний подвиг і стрибнули з 3-х тисяч метрів.

На власному літачку на аеродром прилітали наші друзі.

Планеристи ширяли у терміках під кромкою 1450. Два спортсмени Максим Кундос та Олексій Кособуцький також відкрили сезон, відлітавши контрольні та самостійні польоти.

Приємно, коли в польотах зайняті усі підготовлені планери і жоден інструктор не сумує на землі).

В небо хотілося ще і ще, але день поки що короткий - залишимо щось і на наступні вихідні.

До зустрічі!